Trouwen


Een leuke en spannende tijd breekt aan. Een tijd van veel voorbereidingen.

Een Tastbare herinnering voor later


Jullie genieten van jullie dag, ik zorg ervoor dat je het later nog eens kunt beleven.

Als trouwfotograaf maak ik een compleet fotoverslag met de sfeer van jullie dag. Jullie emoties, liefde, de grote en kleine momenten, hier maak ik ongedwongen en tijdloze foto’s van. Een blijvende herinnering die jullie voor altijd zullen bewaren.

Bij het plannen van een bruiloft komt veel bij kijken. Een klik hebben met jullie trouwfotograaf hoort daar ook bij. In een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Hebben jullie vragen? Ik denk graag mee!

Bekijk hier mijn portfolio

Wat kunnen jullie verwachten


Om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen, ben ik het liefst minimaal 6 uur op jullie dag aanwezig. De voorbereidingen thuis, eerste ontmoeting, de ceremonie met de kus en ringen, mooie woorden van familie en vrienden. Ik leg deze mooie momenten voor jullie vast.

Alleen tijdens jullie shoot samen en de groepsfoto’s geef ik wat sturing en maken we er een gezellig moment van. De rest van de dag meng ik mij tussen de gasten en fotografeer ik jullie trouwdag precies zoals het gebeurt. Vaak heb je niet eens door dat er foto’s worden gemaakt. Zo leg ik jullie dag spontaan vast in een ongedwongen sfeer.


 
 

Maak het nog specialer!

Jullie foto shoot of groepsfoto’s vanuit de lucht met een drone? Ook dit is mogelijk, graag hoor ik jullie wensen.

 

Pre Wedding Shoot / Love Shoot

Je kan bij mij ook een pre wedding shoot of love shoot boeken. Een pre wedding shoot is een fotoshoot voor jullie bruiloft. Jullie worden op een bijzondere locatie gefotografeerd, bijvoorbeeld in het bos of in een stad. De foto’s zijn meer casual dan trouwfoto’s en kunnen gebruikt worden voor de uitnodigingen aan de bruidsgasten. Jullie kunnen er ook voor kiezen om ze in het album op te nemen, of te laten afdrukken voor aan de muur.

 

Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen en mijn trouwbrochure met tarieven aanvragen via info@bythea.nl.

 
Bruidfotografie in Friesland