“Mensen laten genieten van mijn foto’s. Een verhaal, een gevoel of een omgeving vastleggen waar ze anders misschien aan voorbij zouden gaan. Dat is voor mij het mooie van fotografie.”

Hoi, ik ben Thea, een enthousiaste fotograaf uit Leeuwarden. Ik ben gek op wandelen in de natuur, mooie zonsopkomsten en reizen. Mijn camera gaat bijna altijd mee.

Fotografie is voor mij meer dan het plaatje: het is een verhaal vertellen, een gevoel overbrengen. Een foto is voor mij perfect als het laat zien waar ik op dat moment enthousiast van was. Wat is er mooier om mensen blij te maken met foto’s van een mooie zonsopkomst, hun bruiloft of hun woning die in de verkoop gaat.

Fotografie heeft me geleerd om meer naar details te kijken en om soms een extra stap te zetten om een plek mooier te zien dan ik voorheen deed. Ik fotografeer het liefst tijdens zonsopkomst, de gouden en blauwe uurtjes en zonsondergang. Juist dan, omdat door het licht een plek nog mooier wordt. Ik vind het belangrijk dat mijn beelden een verhaal vertellen en echt contact maken met het onderwerp.

Nieuwsgierig geworden? Graag hoor ik wat ik voor je kan betekenen. Je kan mij contacten via email: bytheaphoto@gmail.com


Meer van Thea

instagram
facebook

Prints verzending Europa:
Werk aan de Muur

Prints worldwide
international shop